Voor/nazorg remover

Voor het ondergaan van een Permanente Make-up Remover behandeling dient u rekening te houden met een aantal zaken;

De Voorzorg


● 48 uur voor de behandeling; Geen alcohol, aspirine, ibuprofen, prednison, medicijnen of pijnstillers met bloedverdunners, drugs en antibiotica gebruiken. Niet onder de zonnebank of zonnen. Geen peeling en/of andere gezichtsbehandeling ondergaan op en rond het te behandelen gebied.

● Heeft u een botox-behandeling of andere liftende ingreep ondergaan, dan is het verstandig minimaal 14 dagen te wachten voordat u een permanente make-up remover behandeling ondergaat.

● Bent u in verwachting, geeft u borstvoeding of bent u pas bevallen, dan kan ik u niet behandelen. Na 6 maanden kan er weer een afspraak gemaakt worden.

● Heeft u een operatie ondergaan op de te behandelen zone en is daarbij een litteken ontstaan, dan heeft dat minimaal 8 maanden genezingstijd nodig voordat u een pmu remover behandeling kunt ondergaan.

● Heeft u een koortslip, een slechte wondgenezing, een huidaandoening op de te behandelen zone, een verkoudheid en/of griep, dan kan ik u niet behandelen.

● Het is niet aan te raden intensief te sporten in de uren voor de behandeling.

● Heeft u een pacemaker en/of bent u hartpatiënt, dan graag toestemming aan uw arts vragen.

● Heeft u andere medische aandoeningen, deze dan graag van te voren aangeven.

● Komt u voor de removal van eyeliners en heeft u wimperextensions, dan dienen deze 48 uur voor de behandeling te zijn verwijderd door een specialist.

● Houdt er rekening mee dat alle vormen van medicatie de werking van de pmu remover kan beïnvloeden.

De Nazorg


Voor een goede genezing en een goed resultaat is het van groot belang je aan de volgende instructies te houden wat betreft de nazorg van de permanente make-up remover behandeling.

● Gedurende 3 dagen het behandelde gebied met pmu remover droog houden! Het is deze 3 dagen niet toegestaan de behandelde zone in te smeren met crème of met water af te spoelen!

● Vanaf de 4de dag in de ochtend, middag en avond de aftercare dun deppend aanbrengen met een schone wattenstok.

● Het is niet toegestaan de behandelde zone te scrubben of aan de korstjes te krabben. Met het genezen zullen de ontstane korstjes vanzelf verdwijnen en nemen zo het losgelaten pigment mee naar buiten.

● Zon, zonnebank, sauna, zwembad of zeewater dien je 14 dagen na de behandeling te vermijden.

● Raak het behandelde gebied niet of zo min mogelijk aan met de handen. Als het niet anders kan, was de handen dan grondig met een desinfecterende zeep.

● Na 4 weken kan een vervolgbehandeling plaatsvinden.