Over mij

Mijn naam is Corin Kavadas

Ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste, maar in de Permanente Make-up heb ik mijn passie gevonden!

Ik heb mijn hart gevolgd en de opleiding ´Allround Semi Permanente Make-up´ gevolgd en behaald bij Elwira Craczyck, PMI-Rotterdam.

Ik ben begonnen in een kleine salon aan huis en vind het heerlijk om mijn klanten met een gelukkige lach op het gezicht naar huis te laten gaan. Voor mij is iedere klant belangrijk, ik houd van wat ik doe en streef naar perfectie, wat soms wel eens kan resulteren in een iets langere tijd in de stoel dan van te voren afgesproken. Ik ben van mening dat iedere klant de beste behandeling verdient en raffel daarom nooit een behandeling af, maar neem de tijd die ik nodig acht.

Sinds januari 2019 huur ik ook een prachtige ruimte in de salon Beauty en Skincare Schiedam. Daar plaats ik permanente make up bij de klanten van de salon. De eigenaresse, Willemijn is een topper en ik vind het heerlijk te werken in haar team en mooie salon!

De voordelen van Permanente Make-up zijn een verzorgd uiterlijk en je niet meer druk hoeven maken over je make-up in de ochtend, in het zwembad of tijdens het sporten! Met veel toewijding, precisie en liefde voor het vak voorzie ik mijn klanten van zo natuurlijk mogelijke (semi) permanente wenkbrauwen en eyeliners. De techniek die ik toepas stem ik af op de wens van de klant, maar ook op wat mogelijk is.

Voor iedere huid een andere techniek.

Bij een behandeling met Permanente Make-up wordt het pigment in de bovenste laag van de lederhuid (dermis of middelste huidlaag) geplaatst. De huid vernieuwd zich doorlopend en de Permanente Make-up vervaagt na verloop van tijd. Dat is ook de bedoeling! De huidstructuur, vorm van het gezicht en ook de stand van de wenkbrauwen verandert naarmate wij ouder worden. Het is niet wenselijk als de wenkbrauwen dan wel voor altijd op dezelfde plaats en in dezelfde vorm op het gezicht zouden staan. Het advies is dan ook om een jaar na de behandeling terug te komen voor een touch-up. De kleur en vorm wordt dan met (in de meeste gevallen) 1 behandeling opgefrist.

Wenkbrauwen zijn bepalend voor de gezichtsuitdrukking en goed geplaatste Permanente Make-up kan het hele gezicht liften en de natuurlijke schoonheid accentueren.

Natuurlijk is ieder gezicht anders, daarom bespreken we uw wensen en kijken we samen naar de perfecte vorm van de wenkbrauwen, passend bij u. Voor de behandeling van start gaat worden de wenkbrauwen nauwkeurig gemeten en getekend, zodat u een goed beeld krijgt hoe het er na de behandeling uit zal gaan zien. Omdat er steeds nieuwe technieken worden ontdekt, zal ik met enige regelmaat een opfriscursus of totaal nieuwe master volgen, zodat ik up to date blijf over alles wat met permanente make-up te maken heeft.

Waardoor u en ik zelfverzekerd aan een behandeling kunnen beginnen.

Helaas wordt niet overal alle Permanente Make-up netjes, mooi gevormd of in de juiste kleur geplaatst. Het is in dat geval moeilijk en vaak zelfs onmogelijk om daar overheen te pigmenteren. De klanten die bij mij komen en in het verleden ergens Permanente Make-up hebben laten plaatsen waar ze niet tevreden over zijn wil ik graag verder helpen. Daarom heb ik bij PMI-Rotterdam ook de masterclass Permanente Make-up Remover gevolgd. De Permanente Make-up remover, bestaand uit zuiver natuurprodukten, is zuurvrij en maakt geen littekens! Een volkomen veilige manier voor het verwijderen, of aanzienlijk lichter maken in het geval de Permanente Make-up te diep is geplaatst, van bestaande Permanente Make-up.

Ik ben gekeurd en werk volgens de strenge landelijke hygiënevoorschriften van de GGD, waarmee u verzekerd bent van een volledig veilige en hygiënische behandeling.

Meer weten?

Klik hier om de prijzen te bekijken!