[rev_slider sushi]

Permanente Make-up & PMU-Remover geeft klant zelfverzekerdheid terug!

Kan je mij met permanente make-up alsjeblieft helpen werd mij gevraagd

Kan je mij door middel van Permanente Make-up mijn zelfverzekerdheid terug geven? Eén van mijn mooiste ervaringen met een PERMANENTE MAKE-UP behandeling is bij een dame die foto´s had gezien van mijn werk en daardoor het VERTROUWEN had dat ik haar kon HELPEN! Dat op zich is natuurlijk erg leuk voor mij om te horen, maar ik vond het vooral ook een hele uitdaging om haar te helpen.

Tatoeëren vs Permanente Make-up

Haar wenkbrauwen waren geen geheel, heel donker en getatoeëerd in plaats van gepigmenteerd. Even ter info, dit is een groot verschil omdat tatoeëerders inkt gebruiken en met de naald veel dieper de huid in gaan. Vandaar de na verloop van tijd vaak blauw/groen/grijze kleur van een tatoeage. Bij Permanente Make-up gebruiken we speciale pigmenten en gaan we nooit dieper dan de bovenste laag van de lederhuid (dermis of middelste huidlaag), net onder de opperhuid (epidermis of bovenste huidlaag). Permanente Make-up vervaagt na verloop van tijd en dat is ook de bedoeling. De huidstructuur, vorm van het gezicht en ook de stand van de wenkbrauwen verandert naar mate we ouder worden. Wenkbrauwen zijn bepalend voor de gezichtsuitdrukking! Goed geplaatste Permanente Make-up kan de wenkbrauwen en daarmee het hele gezicht liften en de natuurlijke schoonheid van ieder mens accentueren.

Littekens

Daarbij waren haar wenkbrauwen éen en al LITTEKEN. Dat kwam door implanteren van hoofdhaar in de wenkbrauw-zone. In het verleden heeft ze dit laten doen in een kliniek en dat is gaan ontsteken. De littekens hadden geen inkt opgenomen, zodat ze stukjes wenkbrauw met grote lege plekken had.

Onzeker

Ze was er erg ONZEKER door en wilde graag altijd wenkbrauwen. Ook na het sporten, douchen of wakker worden en niet steeds moeten checken of de getekende wenkbrauwen niet waren uitgelopen of vervaagd. Ze wilde weer ZELFVERZEKERD zijn. Ze was al bij meerdere en aanzienlijk duurdere salons geweest vertelde ze mij, maar de Permanente Make-up die ze daar bij haar plaatsten bleef nooit zitten. Voor mij waren de wenkbrauwen van deze dame dus een hele LEUKE UITDAGING.

PMU-Remover

Ik heb haar uitgelegd dat meerdere behandelingen nodig zouden zijn. Het was noodzakelijk met een Permanente Make-up Remover behandeling de inkt zoveel mogelijk te VERWIJDEREN of in elk geval licht genoeg maken om overheen te pigmenteren. Ook voor het verwijderen van Permanente Make-up gebruik ik de CLINITA machine. De Permanente Make-up REMOVER is EU-GEKEURD, 100% NATUURLIJK en VEILIG voor de huid. En kan alle kleuren verwijderen of aanzienlijk lichter maken in het geval de pmu te diep is geplaatst. LET OP: dit in tegenstelling tot laseren, de laser herkend de kleuren groen en rood niet -veel gebruikte mengkleuren- en laseren kan bovendien littekens kan veroorzaken! Een Remover behandeling is nagenoeg pijnloos. Het is voor het genezingsproces van een Remover behandeling belangrijk om de juiste Remover-aftercare vanaf 4 dagen na de behandeling 2 tot 3 keer per dag te gebruiken. Na twee behandelingen konden we een afspraak maken om nieuwe Permanente Make-up te gaan pigmenteren!

Permanente Make-up/Powderbrows/PMU-Nazorg

In dit geval was het een logische keuze om POWDERBROWS te pigmenteren. Na het meten en tekenen ben ik begonnen met de fijnste Clinita naald steeds opnieuw poederige laagjes voorzichtig over elkaar heen aan te brengen tot het naar wens was. Een goede nazorg is het halve werk! Ik heb haar dan ook geadviseerd om na de behandeling, alleen de dag van het aanbrengen van de pmu, ieder uur zachtjes met een -uiteraard steeds schone- tissue over de PMU te deppen. Dit is om het wondvocht te verwijderen zodat er geen of zo min mogelijk korstvorming ontstaat. Vervolgens ´s avonds en ´s ochtends de speciale aftercare voorzichtig met een wattenstaafje aan brengen, dit in ieder geval tot de Permanente Make-up genezen is. Na 7 weken kwam ze terug met een lichte zachte wenkbrauw! De tweede keer heb ik haar op dezelfde manier behandeld. Wat trouwens veel tijd in beslag neemt, maar bij sommige huiden of situatie´s de enige manier is. Bovendien vergeet ik al het besef van tijd als ik aan het pigmenteren ben, ik vind het heerlijk om te doen!

Dankbaar Bericht

Permanente Make-up is na een week helemaal genezen, maar na die week kan de kleur heel licht zijn en nog op moeten komen. Het duurt zeker 5 weken voordat de kleur volledig in de huid uitontwikkeld is en dus meer opkomt. Maar al na een week kreeg ik een BERICHT VAN HAAR. Ze schreef me; ¨Voor het eerst is de Permanente make-up bij mij blijven zitten en ook zonder roodheid of irritatie genezen. ONGELOOFLIJK, ik ben zo blij! Dank je wel voor je nauwkeurigheid en doorzettingsvermogen!!¨

Gelukkige, Zelfverzekerde Klanten!

Daar doe ik het voor! Dat is het mooiste aan mijn werk. Over 4 weken komt ze terug en kijken we of het nodig is om nog wat puntjes op de i te zetten. Daar zal ik in mijn blog na die afspraak natuurlijk weer over schrijven en dan ook van het begin tot het eindresultaat foto´s bijvoegen, ik houd jullie op de hoogte ;).